Dé specialist chapewerken in Antwerpen? Chapewerken Verswijvel!

0496 086 319 Contacteer ons
icon verswijvel chapper

Over ons

Chapewerken zijn vandaag meer dan ooit een technische aangelegenheid. Zoekt u een ervaren aannemer voor chapewerken en isolatiechape in Antwerpen en Limburg? Chapewerken Verswijvel is dé specialist die u zoekt. Wij garanderen tot in de perfectie uitgevoerde chapewerken, aan een correcte prijs.

Chapewerken op maat van de toepassing

Chapewerken Verswijvel zorgt ervoor dat voor uw chapewerken een techniek wordt gebruikt die is aangepast aan de toepassing. U kan op ons beroep doen voor onder andere:

Gewapende chape:

de gewapende chape van Chapewerken Verswijvel vermindert de kans op scheuren in uw chape

Zwevende chape – niet hechtende chape:

bij zwevende chape maken wij gebruik van een niet-hechtende chape op een akoestische of thermische isolatielaag

Chape voor vloerverwarming:

hierbij gebruiken wij een aangepaste chapetechniek voor vloerverwarming; in combinatie met wapeningsnetten of vezelcompound

Hellings-chape: 

dé techniek voor platte daken, met een ideale hellingshoek voor de afvoer van regenwater; eventueel met isolatiechape


Professionele chapewerken binnen de afgesproken termijn

Onze jarenlange ervaring in de sector leert ons dat u na de chapewerken ook afspraken met andere aannemers heeft. U wil er dus graag zeker van zijn dat de werken worden uitgevoerd volgens afspraak. Chapewerken Verswijvel maakt er een erezaak van om binnen de afgesproken termijn de chapewerken met isolatiechape op te leveren.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor professionele chapewerken in Antwerpen en Limburg aan een scherpe prijs!